Groepslessen

Sporten in groep?

Wil je aan je conditie werken op een leuke manier? Dan zit je goed bij Studio M! Doorheen de week biedt Studio M tal van groepslessen aan. De lessen starten op 16 september en gaan door tijdens de schoolvakanties. Ook in de zomer blijven we de mogelijkheid aanbieden om te komen sporten. 

Uurrooster

Maandag

Donderdag

Prijs

Daarnaast is elk lid bij Studio-M verplicht een verzekering bij ons af te sluiten onder de vorm van lidgeld. Dit bedraagt 25 euro voor een volledig kalenderjaar en is fiscaal aftrekbaar via de mutualiteit.

Groepslessen

In 2009 ontstond er een nieuwe hype : ZUMBA ! Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, cumbia, … Zumba is een uur alles loslaten, veel plezier maken, bewegen en meezingen als je er zin in hebt.

Ieder nummer wordt vooraf gegaan door een korte uitleg van de pasjes. Iedere week komt er een nummer bij en wordt de uitleg van de eerste nummers korter. Tot we na een aantal weken kunnen KNALLEN! Er geldt maar 1 regel: FUN! De chachacha, cumbia, merengue, botafogo, suzy q, sugar cane, … are waiting for you on the floor of Musicalia… Let’s catch the Zumbavibe!

Sinds 2004 geef ik Yoga, een fitnessprogramma gebaseerd op yoga, taichi en pilates. Elke les bestaat uit 10 nummers met een aparte focus : taichi-opwarming, zonnegroet, kracht, balans, heupopeners, buikspieren, rug-en bilspieren, twisters, stretch & relaxatie. De les verloopt rustig en op commerciële muziek maar voorzie toch maar een handdoek want er wordt stevig gewerkt.

De les wordt naast warm-up en cool-down steeds opgedeeld in 3 fases: cardio, kracht (oftewel met de dumbells oftewel training op eigen lichaamsgewicht) en grondoefeningen. Fun, springen en zweten zijn drie kernwoorden. Verwacht je niet aan moeilijke aerobic combinaties. Er is plaats voor de gevorderde sporter als voor een beginner. Iedereen is ooit ergens gestart. High engery is het codewoord! Zweten zal je zeker! Join the workout!