Groepslessen

Sporten in groep?

Wil je aan je conditie werken op een leuke manier? Dan zit je goed bij Studio M! Doorheen de week biedt Studio M tal van groepslessen aan. De lessen lopen het hele jaar door, enkel tijdens de schoolvakanties zijn we gesloten. Tijdens de zomer vakantie (juli en augustus) zijn we wel geopend, zo kan je ook tijdens de zomer geniet van een van onze lessen en hoef je ons niet te lang te missen!

Uurrooster

Maandag

  • 19u-20u: Zumba
  • 20u10-21u10: Yoga

Donderdag

  • 19u00-20u00: Zumba
  • 20u10-21u10: BBB

Prijs

  • 1ste les = gratis proefles
  • € 12,50 per losse les
  • € 90 per tienbeurtenkaart

Daarnaast is elk lid bij Studio-M verplicht een verzekering bij ons af te sluiten onder de vorm van lidgeld. Dit bedraagt 25 euro voor een volledig kalenderjaar en is fiscaal aftrekbaar via de mutualiteit.

Groepslessen

Zumba
Yoga
BBB

Zumba

In 2009 ontstond er een nieuwe hype : ZUMBA ! Zumba is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, cumbia, … Zumba is een uur alles loslaten, veel plezier maken, bewegen en meezingen als je er zin in hebt.

Ieder nummer wordt vooraf gegaan door een korte uitleg van de pasjes. Iedere week komt er een nummer bij en wordt de uitleg van de eerste nummers korter. Tot we na een aantal weken kunnen KNALLEN! Er geldt maar 1 regel: FUN! De chachacha, cumbia, merengue, botafogo, suzy q, sugar cane, … are waiting for you on the floor of Musicalia… Let’s catch the Zumbavibe!

Yoga

Sinds 2004 geef ik Yoga, een fitnessprogramma gebaseerd op yoga, taichi en pilates. Elke les bestaat uit 10 nummers met een aparte focus : taichi-opwarming, zonnegroet, kracht, balans, heupopeners, buikspieren, rug-en bilspieren, twisters, stretch & relaxatie. De les verloopt rustig en op commerciële muziek maar voorzie toch maar een handdoek want er wordt stevig gewerkt.

BBB
BBB is een toegankelijke kracht- en cardiotraining die focust op de
versteviging van de drie B’s : Buik, Billen en Benen. Maar er is ook
aandacht voor de armen. Tijdens de BBB les maak je voornamelijk gebruik
van je eigen lichaamsgewicht. De les begint met een opwarming van 10
minuten gevolgd door cardio- en krachtoefeningen. De les eindigt met 10
minuten stretching.