Over Studio M

Wij bieden kwalitatieve dans- en groepslessen aan voor kinderen, tieners en volwassenen gegeven door een team van ervaren en gediplomeerde docenten.

Studio M is een gloednieuwe dansstudio in het centrum van Asse, opgericht door het team van de voormalige dansafdeling van Musicalia.

Sinds september 2019 koos opleidingshoofd Geoffrey Debondt er namelijk bewust voor om zijn geesteskind Musicalia zich voortaan enkel en alleen nog op haar musicalopleiding te laten concentreren en de bestaande dansafdeling volledig van de musicalafdeling te scheiden.

Vanaf heden zijn we dus 2 aparte organisaties die nog steeds een zo gevarieerd mogelijk en uiterst professioneel programma aanbieden van hip hop tot zelfs buikdans.

Neem zeker een kijkje onder ‘Dans’ of ‘Kinderdans’ of ‘Groepslessen’ en ontdek zo al onze docenten en hun lessen.

Huisregels

  • De lessen gaan door op een "Zero Waste" locatie waar geen vuilnisbakken zijn. U mag uw PET flesje van thuis dus wel meenemen naar de les maar kan het er dus niet weggooien. Best kiest u voor een duurzame drinkbus die u naar hartelust kan vullen aan de waterfonteinen.
  • De lessen gaan pas door vanaf 3 leerlingen.
  • Het is niet toegestaan om als ouder of partner naar de les te blijven kijken. De docent blijft dus steeds alleen met de leerlingen in de klas.